Ruggeveldstraat 53
2110 Wijnegem - België
Ligging
Gsm : +32 (0) 494/71 98 94
info@alnas.be
BTW BE0870 772 958

Schoonmaak zit Alnas Cleaning uit Wijnegem in de vingers

Het reinigen van uw woon- en werkomgeving is een noodzaak, maar niet altijd een werk waar u naar uitkijkt. Heeft u geen tijd en wenst u uw woning of zaak te laten schoonmaken, dan kan u rekenen op de diensten van Alnas Cleaning. Dit bedrijf staat in voor de schoonmaak in Wijnegem en groot-Antwerpen.

Van kantoren tot bussen

Als klein schoonmaakbedrijf kan u op ons een beroep uitoefenen voor het reinigen van kantoren, scholen en gemeenschappelijke delen van appartementen. Bovendien nemen we de schoonmaak van bussen en treinen ook voor onze rekening. Hoe klein of groot uw project ook is, wij maken alles snel en grondig schoon.

De zelfwerkende zaakvoerder en personeelsleden doen er alles aan om dagelijks de klanten een persoonlijke service aan te bieden. Zo luisteren we naar uw wensen om daarna een oplossing op maat uit te werken. Op deze manier kunnen wij u de perfecte dienstverlening garanderen, wat ons bestaand cliënteel zeker kan beamen.

Eenmalig of periodiek

Bij ons heeft u de keuze tussen een eenmalig of periodiek onderhoud. Zo kunnen wij bijvoorbeeld één keer per week uw kantoren schoonmaken of kunnen we een meer actieve schoonmaakrol op ons nemen. Hierbij denken we aan het dagelijks reinigen van kantoren, tapijt, harde vloeren, sanitair enz.

Neem contact met ons op

Wilt u graag nog wat extra informatie over de schoonmaakdiensten van Alnas Cleaning in Wijnegem? Neem dan contact met ons op. Wij reinigen met veel plezier ook uw kantoor of school.